Podchaser Logo
Home
S1E2 - Transferaftaler

S1E2 - Transferaftaler

Released Tuesday, 21st November 2023
Good episode? Give it some love!
S1E2 - Transferaftaler

S1E2 - Transferaftaler

S1E2 - Transferaftaler

S1E2 - Transferaftaler

Tuesday, 21st November 2023
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Det varer det ikke længe inden vinterens transfervindue åbner. Mange klubber er i gang med planlægningen af vinduet for at hente forstærkninger, så de kan være med i mesterskabsspillet eller undgå nedrykning. Det er i transfervinduet, at klubbernes ledelse kommer til at træffe hurtige beslutninger og ofte også skal udforme klausuler til transferaftalen. Der findes ikke en standard transferaftale som det fx er tilfældet med spillerkontrakter, og det er derfor helt op til klubberne selv at udforme aftalen. Betydningen for klubberne af at gennemføre store og gode transfers er steget. Vigtigheden af at udforme en præcis og god transferaftale er derfor også meget væsentlig for både den købende som den sælgende klub. Djævlen ligger i detaljen og der er penge at hente ved at kende reglerne og mulighederne, og udforme klare og præcise transferaftaler.

I dette afsnit af Fodboldadvokaten har fodboldadvokat Frederik Bruhn besøg af Esben Hansen, som udover at være advokat også er tidligere sportschef i SønderJyske. Der bliver atter drukket kaffe af fodboldkrus og der stilles skarpt på hvordan en transfer gennemføres, hvad klubberne skal være opmærksomme på, herunder på de regler som klubberne skal kende til, og der tales om de reguleringstemaer, som den gode transferaftale bør indeholde.

Skriv til Frederik Bruhn på [email protected], hvis du har emner eller spørgsmål som ønsker behandlet i Fodboldadvokaten – en podcast om jura og økonomi i fodboldbranchen.

Tak fordi i lytter med.

Produceret i samarbejde med Podcaster.dk
Musik: Henrik Pahlke Møller
Redigering og Mix: Dennis G. M. Jensen

Show More
Rate

From The Podcast

Fodbold-advokaten

Fodbold foregår også andre steder end på grønsværen. I takt med den øgede professionalisering og kommercialisering af fodbolden internationalt og i Danmark, sætter vi i en ny podcast fokus på spillet uden for banen. Fremover kan du lytte med på en podcast, som vil belyse og behandle aktuelle emner om fodbold og jura samt andre kommercielle forhold i fodboldbranchen. Podcasten vil fokusere på forhold som er relevante for fodboldklubber, forbund, spillere, fodboldagenter, fans og sponsorer, og andre som løbende er i berøring med fodboldbranchen. Via forskellige profiler i fodboldbranchen stilles der skarpt på emner som ejerskaber i fodboldklubber, spillertransfers, trænerkontrakter, fodboldagenters forhold, rettigheder til data i fodbold og andre aktuelle emner. Målet er via øget forståelse at styrke professionaliseringen af den danske fodboldbranche og i sidste ende gøre branchen mere konkurrencedygtig. Fast vært på podcasten er Frederik Bruhn, som er advokat og partner i DAHL Advokatfirma. Udover at være brændende fodboldfan arbejder Frederik til dagligt med jura i fodboldbranchen lige fra køb og salg af fodboldklubber til fodboldagenters retsforhold, spillerkontrakter, transferaftaler, IP og image rights agreements samt regulatoriske forhold. Frederik har arbejdet med de største transfers i dansk fodbold, forhandlet kontrakter i store Europæiske klubber, og bistået fodboldagenter, fodboldorganisationer og sponsorer.Vært: Frederik Bruhn Advokat (L)/Partner M: +45 22 95 13 75D: +45 88 91 98 11@: [email protected] i samarbejde med Podcaster.dkOptagelse, redigering og mix: Dennis G. M. Jensen / podcaster.dk

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features