Podchaser Logo
Home
Християнська відкрита академія

Christian Open Academy

Християнська відкрита академія

 1 person rated this podcast
Християнська відкрита академія

Christian Open Academy

Християнська відкрита академія

Episodes
Християнська відкрита академія

Christian Open Academy

Християнська відкрита академія

 1 person rated this podcast
Rate Podcast

Episodes of Християнська відкрита академія

Mark All
Search Episodes...
Схоже, у багатьох аспектах цей світ стає все більш анти-християнським. Втім, це не знімає з нас відповідальності продовжувати жити згідно з Божим Словом та триматися Його істини. Про те як ми проявляємо цей послух та якими стратегіями можемо ко
Детальне дослідження слів Христа, які записані у Євангеліях дає нам не просто розуміння про велику мудрість, якою Він ділився з людьми, але також показує, що Він був Геніальним Вчителем. Разом з провідним дослідником Біблії Пітером Вільямсом ми
Заповідь Христа про те, щоб ми йшли та робили інших людей Його учнями продовжує бути актуальною для нас і сьогодні. І це стосується не лише питання навернення людини до Бога і регулярного відвідування церкви. Це про особисте духовне зростання т
Християнське служіння найкраще виконувати командам, а не людям, які працюють поодинці. У цьому відео буде розглянуто способи побудови та розвитку лідерських команд, сприяння здоровій динаміці команд та вирішення загальних проблем, що виникають
"Це не дитячий садок, а університет". Це відома фраза, яку колись сказав колишній керівник Весліанського університету Оклахоми Еверетт Пайпер, коментуючи налаштування сучасної молоді, яка не готова чути істину, яка їм не подобається. Чому так в
Сьогодні у західному світі спостерігається відверте протистояння проти Біблії та християнських принципів. Проте, як не парадоксально, саме ці Біблія і християнські принципи зробили Захід успішним. Про ідеї, що трансформували світ, поговорили на
Сьогодні свобода як цінність сприймається в багатьох, особливо західних, суспільствах, як даність, без якої неможливе існування соціуму. Проте насправді ідея свободи є дуже цінним надбанням західної цивілізації, яку ретельно досліджували та обґ
Питання євроінтеграції продовжує бути однією з найважливіших тем для українського суспільства. Адже безперечно, Україна є частиною європейського цивілізаційного простору. Формування української нації та держави завжди було тісно пов'язане з від
Постмодернізм проникає у різні сфери життя суспільства, впливаючи на них. Один з його проявів у публічній сфері — політика постправди, яка, зокрема, виражається у політиці ідентичності. Про витоки та вплив відкидання істини у цій сфері розповід
Що таке Європейський Союз? Важко знайти просту відповідь на це питання, адже ЄС є унікальним наднаціональним утворенням з безпрецедентними інституціями та системами керівництва. Разом з колишнім дипломатом Тоддом Хайзінґою розбираємося у тонкощ
На початку 2021 року у межах Християнської Відкритої Академії ми записали інтерв'ю з Мирославом Мариновичем, відомим дисидентом, членом-засновником Української гельсінської групи, проректором Українського католицького університету. Розмова йшла
Сьогодні медіа мають можливість надавати певним особам та оргнізаціям певного позитивного чи негативного статусу, навіть якщо це не відповідає об'єктивній дійсності. Церква покликана нести істину і це добре, якщо її образ у медіа є правдивим та
Сучасний інформаційний простір штучно переповнений. Кожен з нас, мабуть, відчував роздратування від великої кількості сповіщень. Наші смартфони ніби керують нами, змушуючи миттєво реагувати на вхідну інформацію. В результаті ми дуже часто розгу
Християнство у публічній сфері — одна з центральних тем навчання у Християнській Відкритій Академії. Тобто ми проповідуємо важливість принесення цінностей Божого Царства у кожну сферу життя людей, а не лише у духовні практики. Це вимагає певної
Прагнучи дати відповідь на виклики сучасності, ми обов'язково маємо прийти до того, що не можемо це робити самотужки, а потребуємо ширшої спільноти, яка рухається в одному баченні та об'єднує енергію та ресурси для того, щоб досягати більших ре
Війна стала нашою повсякденною реальністю. Саме лише усвідомлення цього факту може негативно впливати на нашу психіку, якщо ми не навчимося стійкості в таких умовах. Адже історично війни, епідемії та інші страждання супроводжували розвиток людс
Перед нами інтенсивний процес навчання у Християнській Відкритій Академії і команда проєкту дуже хотіла би, щоб для вас це був корисний та ефективний час. Тому до вашої уваги лекція про секрети ефективного навчання від Валерії Чорнобай, канд. ф
Війна стала великим викликом для нашої країни. Але також вона є великим викликом для християнської теології. Багато хто, навіть після 2014 року, притримувався думки, що пацифізм є єдиною і найкращою реакцією християн на збройну агресію.Послідо
11 квітня 2023 року в межах Християнської Відкритої Академії відбулася презентація освітніх можливостей Національного університету "Острозька академія", а також роз'яснення особливостей вступної кампанії у 2023 році. Зустріч провели Дмитро Шевч
Іноді політику сприймають лише з функціональної точки зору, як інструмент управління різними процесами в державі. Але ми ж розуміємо, що насправді велику роль у політиці відіграють цінності тих, хто приймає рішення. Що сьогодні сталося з моралл
В Біблії та загалом в історії свобода часто давалася тяжкими битвами з пролиттям крові та великою кількістю жертв. Але також були і випадки, коли без зброї та насильства Бог посилав перемогу! Це ми бачимо на сторінках Біблії та в історії багать
У це іноді складно повірити, але християнство почалося з невеликої групи послідовників Ісуса Христа, які засвідчили Його воскресіння і готові були нести Його вчення до кінців світу, навіть ціною життя. І це не єдиний приклад потужної дії впливо
Існує думка, що Божа свобода волі та Його моральна досконалість несумісні, а отже це вважають аргументом, що Бога, яким ми Його уявляємо, не існує. Проте це не так. Про цю непросту дилему міркує філософ та відомий апологет Вільям Лейн Крейґ. 
Страждання є однією з причин, чому люди приходять до Бога. І дуже важливо у наш час, коли страждань так багато, бути тими, хто будуть каналами Божої любові та прийняття. Про справжню турботу про душі людей та принципи душеопікунства, зокрема то
Часто є люди, у яких є питання щодо різних сфер життя, на які можна знайти відповіді у Біблії. Але досить нечасто такі люди самі приходять до молитовних будинків за цими відповідями. Тому потрібна платформа, де ми можемо допомогти таким думаючи
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features