Podchaser Logo
Home
Valutakrydsild

Valutakrydsild

Valutakrydsild

A weekly Business podcast
Good podcast? Give it some love!
Valutakrydsild

Valutakrydsild

Valutakrydsild

About
Valutakrydsild

Valutakrydsild

Valutakrydsild

A weekly Business podcast
Good podcast? Give it some love!
Rate Podcast

Velkommen til ’Valutakrydsild’, Danske Bank’s ugentlige podcast om valuta, hvor vi giver vores bud på de vigtigste temaer i verdens mest likvide marked rettet mod danske virksomheder.

Disclaimer: Analyserne i denne podcast er alene til orientering. De udgør ikke et tilbud eller en opfordring til at købe eller sælge finansielle instrumenter. Analyserne udgør ikke en investeringsanbefaling i form af en personlig anbefaling til læseren.Selvom der er udvist rimelig omhu for at sikre, at indholdet ikke er usandt eller vildledende, fremsættes ingen erklæring om analysernes korrekthed, nøjagtighed eller fuldstændighed, og Danske Bank påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab i forbindelse med transaktioner foretaget eller afvist på grundlag af analyserne.Danske Bank, dens tilknyttede virksomheder eller medarbejdere kan udføre opgaver for, indgå forretninger med eller søge at indhente opgaver fra og kan have lange eller korte positioner i, eller på anden måde have interesser i investeringer (herunder derivater) fra en udsteder, der er nævnt i analyser, som er tilgængelige i denne podcast.Denne podcast er baseret på oplysninger, som vi betragter som pålidelige, men Danske Bank A/S har ikke uafhængigt verificeret indholdet heraf. De synspunkter, skøn og forventninger, der udtrykkes i podcasten, gælder pr. datoen herfor og kan ændres uden varsel. Der afgives ingen erklæring eller garanti, hverken udtrykkeligt eller underforstået, om rimeligheden, nøjagtigheden, fuldstændigheden eller rigtigheden af de oplysninger, meninger og forventninger, der er indeholdt i denne podcast, og der bør ikke foretages dispositioner på baggrund deraf. Danske Bank A/S påtager sig ikke noget ansvar for tab, uanset hvordan det opstår, ved brug af oplysninger i denne podcast eller indholdet heraf eller i øvrigt i forbindelse dermed.Meget af det analysemateriale, der er indeholdt i denne podcast, er kun egnet til og rettet mod institutionelle og professionelle kunder (‘Professionelle Investorer’) og er ikke egnet til eller rettet mod private investorer. Enhver person, der ikke er en Professionel Investor, bør ikke handle eller undgå at handle ud fra eller i tillid til denne podcast eller indholdet heraf.Enhver person, som opnår adgang til denne podcast, bekræfter, at denne person er en Professionel Investor, og vil blive anset for at have tilkendegivet og accepteret, at vedkommende er en Professionel Investor som defineret i MiFID II (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/65/EU om markeder for finansielle instrumenter).Denne podcast er ikke målrettet og må ikke videreformidles til personer uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).Podcastmateriale fra Danske Bank A/S er Danske Bank A/S’ ejendom og må ikke gengives eller distribueres helt eller delvist uden Danske Bank A/S’ forudgående skriftlige samtykke.Lytterne henvises til Danske Bank A/S’ fulde disclaimer, som kan ses på https://research.danskebank.com/research/#/Research/home.

Show More

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can so they can be credited for this and other podcasts.

Podcast Reviews

This podcast hasn't been reviewed yet. You can to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Valutakrydsild". You can add this podcast to a new or existing list.

Host or manage this podcast?

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.

Podcast Details

Created by
Valutakrydsild
Podcast Status
Idle
Started
Jan 30th, 2019
Latest Episode
Feb 3rd, 2021
Release Period
Weekly
Episodes
81
Avg. Episode Length
18 minutes
Explicit
No
Language
Danish

Podcast Tags

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features