Podchaser Logo
Home
116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

Released Friday, 14th June 2024
Good episode? Give it some love!
116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

116. Ett samtal med Klas Nygren om Human Design

Friday, 14th June 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

I detta avsnitt pratar Sussie och jag med med Klas Nygren, som är knuten till Human Design Stockholm där man kan läsa följande på deras hemsida:
“Human Design är ett experiment i att vara sann mot sig själv, att gå med den unika person du är och bidra till helheten. Genom att förstå dina styrkor, dina utmaningar och hur du kan ta beslut som är i linje med din design kan du börja en resa mot tillfredsställelse, lugn och framgång snarare än motstånd och frustration.” 

Klas ger oss vägledning i hur vi själva genom att ta fram vår egen Bodygraphkarta kan påbörja en egen resa, som ger oss en förståelse och hjälpmedel för att maximera vår livskraft. 
Klas berättar vidare att Human Design är ett system som förklarar jagets byggstenar och metoden identifierar de olika energityperna utifrån människas energifält; auran - människas sanna natur.  

Denna värdefulla energi är "vibben" vi får av att interagera med någon, en egenskap som inte riktigt kan förklaras, men som är påtaglig inom de olika energityperna Generatorer, Manifestorer, Projektorer och Reflektorer, som alla har sin specifika aura. 

Klas berättar om sin egen energityp Projektorn och hur hans inre auktoritet handlar om “att bli inbjuden” för att hans egenskaper ska blomma ut. Vi pratar även om min energityp Generatorn och Sussies typ Manifestorn. Han kommer även in på den ytterst ovanliga energitypen Reflektorn. 

Han berättar även om de andra typernas inre auktoritet, som är vägledande när det handlar om vad vi kan lita på för att fatta beslut.

Inom Human Design finns nio center som antingen är definierade med en fast och pålitlig energi, eller odefinierade och därmed känsliga för yttre påverkan och yttre omständigheter. Under samtalet berättar Klas om hur mina definierade center påverkar Sussies odefinierade och hur det påverkar vårt samarbete - vi har mycket olikheter men ändå en stor behållning av varandra. 

Klas betonar att inget handlar om jämförelse inom Human Design – vi är alla unika! 
Detta avsnitt väcker en stark önskan inom mig att gå djupare in i detta oerhört stora ämne och till min glädje väljer Klas att ta emot min inbjudan, projektor som han ju är. I nästa avsnitt går vi vidare och kompletterar med ytterligare kunskap inom detta ämne. 

Klas betonar också att ett av Human Designs syften är att bejaka och lyssna på kroppens intelligens i stället för sinnet. 

Här nedan finns information var Human Design kommer ifrån och om Ra (Alan Krakower) som Klas nämner i samtalet. 

https://www.humandesignstockholm.se/pages/about-human-design 

Här finns information om var man hittar sin egen Bodygraphkarta: 

https://jovianarchive.com/Get_Your_Chart

https://www.jovianarchive.com/Human_Design/The_Chart_and_BodyGraph/Center

Klas nås på:

https://www.humandesignstockholm.se/:  [email protected]   

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features