Podchaser Logo
Home
MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

Released Thursday, 23rd November 2017
Good episode? Give it some love!
MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

MeatandMetalNO Ep. 7 Døgnvill Og Vintergrilling

Thursday, 23rd November 2017
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Velkommen til episode 7 av podcastenBeklager at det har tatt tid, dette er et overskuddsprosjektet og noen ganger tar livet over.

Anmeldelse av Warpigs kan du lese her. Nordens beste barbecue, om ikke Nord-Europashttp://meatandmetal.no/warpigs-brewpub-nordens-beste-barbecue/Anmeldelse av Texas Barbecue Cafe kan du lese her. Er på Stabekk og nå også Asker.http://meatandmetal.no/restaurantanmeldelse-gone-to-texas/

Døgnvill, første lydanmeldelse.http://www.dognvillburger.no/?gclid=Cj0KCQiAgNrQBRC0ARIsAE-m-1y8BhTrPxREKKSvBFsqSwJRlOYftCvlHlctNmCwgXLZUS1KluvefdcaAvU9EALw_wcBFikk ikke tatt bilder. Dårlig lys og masse mennesker.Må være fint å sitte der om sommeren med utepils og burger. Flott utstikt.God service. Raskt vist til bordet.Drikkebestilling kom relativt raskt.Hovedfokus på burgere, men litt annet ogsåHar ukens burger, skiftes ut hver tirsdagJuleburger med slags løk- og blåbærkompott/saus, skeptisk.Bestilte cheddar & bacon burger, dvs bacon cheeseburgerTilbehør - fra pommes frites og sweet potato fries til grønn salat og coleslawDirty fries - pommes frites med parmesan, persille og litt annetHamburgerne er 180 gr, stekes til medium pluss. Ikke noe problem å bestille annen stekingPommes frites kommer med aioli. Liker majones ved siden av, men aioli funket ikke for meg.God burger, savnet litt mer stekeoverflate.Brødet passet ikke så godt. Virket som slags rundstykke av pizzadeig.Få norske steder som klarer burgerbrød riktig. Ofte er det snakk om rundstykker.Og hvorfor salat på hamburger. Det er bare tull.Veldig god dressing.Cheddaren ble litt anonym.Jeg vet jeg er pirkete. Det var en god burger. Men Norges beste? Usikker.Hva er din favorittburger?VintergrillingSommeren er for kort til at det bare kan grilles da.Selvsagt hyggeligere å grille om sommeren.Kle godt på deg.Kan bruke litt mer kull/ved/pellets om vinteren enn om sommeren, særlig med low and slow.Usikker på hvordan gassgriller funker om vinteren.Bruk ekstra lys, gjerne hodelykt, for å sjekke stekeoverflate og termometerVær obs på at overflaten som vender vekk fra kullene kan bli kald.Tallerkner/fat som brukes til å legge maten på bør stå inne. Blir fort svært kalde.

Shout out til Best Barbecue Show. https://bestbarbecueshow.com/To glade barbecuenerder i Austin, Texas, som spiser seg gjennom ulike steder der.Intervjuer med eiere og pitmasters.Emneknagg/hastag #meatmanSi hei til dem på Instagram, hils fra MeatandMetalNO

Les mer på bloggen: www.meatandmetal.noFølg meg påFacebook MeatandMetalNOInstagram MeatandMetalNOOg selvsagt Twitter MeatandMetalNOPodcasten er nå også tilgjengelig på iTunes, så gi meg en vurdering der (Hint: fem stjerner gjør meg meget meget glad:

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features