Podchaser Logo
Home
Hverdagsvelvære

Hverdagsvelvære

Released Sunday, 3rd October 2021
Good episode? Give it some love!
Hverdagsvelvære

Hverdagsvelvære

Hverdagsvelvære

Hverdagsvelvære

Sunday, 3rd October 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Det kan være vanskeligt at prioritere velvære i en travl hverdag. Særligt hvis vi har en urealistisk opfattelse af, hvad det egentlig vil sige. Hvis vi tror, vi skal på spa-ophold, meditere i halve eller hele timer eller løbe maraton, før vi med god samvittighed kan påstå, at vi passer på os selv.

For at gøre op med dette urealistiske ideal, skabte jeg begrebet "hverdagsvelvære". Det er i dag blevet et nøgleord i mit arbejde, og med MARTINYs håber jeg på at kunne inspirere dig til at få mere hverdagsvelvære i dit liv.

I denne episode deler jeg, hvad hverdagsvelvære betyder for mig. Hvordan jeg prioriterer min egen velvære i en begivenhedsrig hverdag, hvor det somme tider kan føles som en umulig opgave. Det handler om skabe små, realistiske vaner, som giver mig energi, og at prioritere det, min krop og sind har brug for.

Jeg håber, du vil lytte med og finde inspiration til, at prioritere din egen hverdagsvelvære.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min nye kogebog Ganske enkelt

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for at modtage alle podcastepisoder.

Find mig her

www.martinys.dk
instagram @_martinys

 

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features