Podchaser Logo
Home
Marianne møter Ole Jonas Storli

Marianne møter Ole Jonas Storli

Released Wednesday, 1st June 2022
Good episode? Give it some love!
Marianne møter Ole Jonas Storli

Marianne møter Ole Jonas Storli

Marianne møter Ole Jonas Storli

Marianne møter Ole Jonas Storli

Wednesday, 1st June 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Hello, is it Mister Storli ? sa kvinnestemmen som sa hun ringte fra National teater i Tsjekkia. Hun lurte på om han kunne tenke seg å skrive sanger og komponere for symfoniorkesteret der. Musiker Ole Jonas Storli var den gangen 21 år, gikk på Vest-Jysk musikkonservatorium i Danmark og trodde det var noen som tulleringte. Men han sa ja, uten å vite helt hva han gikk til. I denne samtalen deler han opplevelsen dette resulterte i og mye mer. Han er uredd og har pågangsmot.  Adresseavisa kalte ham for en følsom fighter i sitt portrett. 

Den dyktige musikeren, lydteknikeren og produsenten fra Trondheim har har bare jobbet med musikk og det er det han trives med. Å jobbe litt med ulike sjangre, ja det er bare gøy! Utfordringer tas på strak arm. 

Ole Jonas ble født for tidlig. fikk for mye oksygen i kuvøsen og mistet synet. Å være blind, har han aldri latt være noe hinder.

Han trives på scenen, har jobbet og samarbeider med mange kjente musikere. I et par tiår  har han turnert og holdt konserter sammen med sin gode venn Ole Johnny Steinsland fra Hamarøya, som utgjør den makeløse duoen Raindogs, som spiller låter fra Tom Waits store univers. Ole Jonas stortrives også når han jobber alene i studio også, der glemmer han som regel tid og sted.

Han trakterer tangenter og trekkspill så det suser. Når han ikke holder på med musikk liker han å snekre og under pandemien investerte han i nytt utstyr og har lært  å brygge sitt eget øl ! 

FOTO: Diana Lindbjerg 

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features