Podchaser Logo
Home
Marianne møter Annie Tønnessen

Marianne møter Annie Tønnessen

Released Tuesday, 24th August 2021
Good episode? Give it some love!
Marianne møter Annie Tønnessen

Marianne møter Annie Tønnessen

Marianne møter Annie Tønnessen

Marianne møter Annie Tønnessen

Tuesday, 24th August 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

For 10 år siden mistet Annie Tønnessen fra Mandal sin beste venninne i kreft. Noe av det siste hun sa, var at hennes største ønske var at Annie skulle bli flinkere til å nyte livet.  Dette tok hun på største alvor,  opprettet Facebook-gruppa "Hvordan nyter du livet", som fikk hundrevis av medlemmer på kort tid. Innspill fra folk i gruppa gav inspirasjonen til boka "Hvordan nyte livet fra A til Å". Nå er Annie gitt ut ei ny bok, som også handler om nytelse. Fagboka "Om onani - fra skam til pur nytelse" ble lansert på Litteraturhuset i Oslo og er allerede en suksess. Den har fått  stor nasjonal oppmerksomhet og svært gode tilbakemeldinger. Men å komme  fra Sørlandet og være første i Norge som skriver bok om onani, har ikke bare vært enkelt. Og hun har fått mange ekle meldinger. I denne episoden forteller Annie om hvorfor hun gjorde det. Hennes drivkraft har alltid vært et ønske om å få hjelpe andre på veien til et bedre liv. I sitt firma "Reduser stress", der hun både jobber fysisk men mye online, så hun et stort behov hos klientene. Mennesker i alle aldre sliter med forholdet til egen kropp og seksualitet, av ulike årsaker. Blant annet overgrep.  Så for et par år siden valgte hun å utdanne seg til sexologisk rådgiver også.

Fra før av er 49-åringen pedagog, stress coach, kostholdsveileder, latteryoga-instruktør, veileder, ledelse fra BI, blackbelt i Lean, mental og mindfullness trener og forfatter. Annie ei omsorgsfull og god dame, et godt medmenneske og en innovatør som har inderlig lyst til å gjøre en forskjell for sine medmennesker. Hun driver også  Sexologakutten sammen med en kollega, samt driver to podcastkanaler. 

Nyt episoden, der hun også deler opplevelsen da hun som 10-åring opplevde at lynet slo ned rett ved senga der hun og venninna satt og gjorde lekser.

Hun har dysleksi, men det har ikke stoppet henne. Alt er mulig ! 

Denne dama er bare helt rå !

www.reduserstress.no

Link til podcast om alt mulig og gode verktøy til et bedre liv:

https://reduserstress.podbean.com

www.sexologakutten.no

Link til podcast om seksuelle tema og gode råd fra sexologene:

https://sexologakutten.podbean.com

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features