Podchaser Logo
Home
S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

Released Friday, 17th March 2023
Good episode? Give it some love!
S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

S3#3: Kasvu - Johtajatyyli 9

Friday, 17th March 2023
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Tässä jaksossa ihmisenä ja johtajan kehittymistä kanssamme pohtivat Mika Puurunen, osakas Bird & Bird /Yritysjärjestelyt ja yhtiöoikeus sekä perustaja ja toimitusjohtaja Eero Kaarlehto, Suure Oy. 

Mika ja Eero ovat hienoja ja tasapainoisia asiantuntijoita ja johtajia! Tässä jaksossa he keskustelevat kanssamme siitä, mitä he ovat oivaltaneet enneagrammi -persoonallisuustyylimallin myötä itsestään sekä siitä, miten he näkevät oman kasvun ja hyvän johtajuuden.

Mika kuvaa  9-tyylin johtajan hienoa tapaa hakea syvyyttä ihmisten ymmärtämisestä:"Perustyylini, se kuka minä olen, näkyy siten, että mielellään käyn keskusteluja syvällisistä asioista ja yritän ymmärtää sitä, kuka toinen ihminen todella on. Koitan saavuttaa syvän ymmärryksen toisesta ihmisestä." Ja sama ymmärrys on tärkeää myös itseään kohtaan kasvumatkalla: "Kasvu on sitä, miten elämän varrella itseensä tutustuu. Miten siitä ammentaa sekä urallensa, työelämässä, ja muutoin ystäviin, perheeseen. Kasvu on elämän mittainen matka omaan itseensä."

Eero nostaa esiin sen, miten jokaisen tulisi tiedostaa ja arvostaa omia vahvuuksiaan: "Kasvu on sisäisen rauhan löytämistä. Varmuutta, että se mitä tekee, on arvokasta. Tämä ajatus on tuonut minulle ymmärrystä, että ei tarvitse olla mitään muuta kuin oma itsensä. Se on itsessään jo todella arvokasta." 9-tyylin kasvua ja omaa johtajuutta tukee myös omista rajoista huolehtiminen:"Muillakin on parempi olla, jos minä pidän rajoista kiinni. Omista rajoista pitäminen on myös helpottanut minua valtavasti."

Pitkällä olevat johtajat ja vaikuttajat panostavat itsetuntemukseen, erilaisuuden ymmärtämiseen ja ihmisenä ja johtajana kasvuun. Sekä Mika että Eero ovat tällaisia johtajia! Tässä podcast -sarjassa keskitymme yksilöiden ja tiimien kasvuun ja haluamme avata sitä huikeaa kasvutyötä, mitä vieraamme oman persoonallisuustyylin tai tiimityylin tuntemisen avulla tekevät.

Tervetuloa kuuntelemaan huippujohtajien mietteitä ihmisenä ja johtajana kasvusta!

*Tämä jakso on osa Leading Energy-podcastin Kasvu -sarjaa, jossa keskustelemme eri persoonatyylien ja tiimien kanssa kasvusta ja kehittymisestä. Sarja on jatkoa meidän Leading Energy-podcastin johtajatyyli-jaksoille, joissa esittelemme perusasiat kustakin persoonallisuustyylistä johtajan roolin näkökulmasta. Nyt julkaistavassa Kasvu-sarjassa otetaan seuraava askel ja keskustellaan siitä, miten vieraamme hyödyntävät oman persoonallisuustyylin tai tiimityylin tuntemusta kasvussaan johtajana tai tiiminä.

Podcast-hosteina Heli Backman ja Nina Karlsson.


---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/energycoaching/message

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features