Podchaser Logo
Home
Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Released Monday, 20th January 2020
Good episode? Give it some love!
Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Sollicitatiegesprek

Monday, 20th January 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

In dit thema reflecteren we op wat er allemaal komt kijken bij een sollicitatiegesprek. Want weet jij eigenlijk waar werkgevers vandaag de dag precies op selecteren?

Door de inzichten van experts op het gebied van solliciteren kunnen wij jou een kijkje laten nemen in de keuken van het sollicitatieproces. Daarom hebben we Marjolein (corporate recruiter) en Arjen (hoofd Career Services aan de UU) uitgenodigd om hun visie hierop te geven. Ook deelt net-afgestudeerde Yana tijdens het gesprek haar verhaal over hoe zij momenteel het sollicitatieproces ervaart en welke lessen zij tot dusver eigenhandig heeft geleerd.

Vervolgens kun jij zelf aan de slag gaan met een aantal oefeningen geselecteerd door de experts, zodat jij nog beter voorbereid jouw volgende sollicitatiegesprek in kunt gaan. Deze oefeningen en meer vind je (gratis) online op flowley.nl. Heb je vragen over het thema of specifiek aan iemand uit de podcast? Stel deze dan (anoniem) op de thema pagina bij het onderdeel "Vragen". 

Dus ontdek dit thema, of één van onze andere, en leer jezelf steeds iets beter kennen. Want een goede balans begint bij jezelf. 

Enjoy and keep it Flowley.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features