Podchaser Logo
Home
13. Apeldoorn

13. Apeldoorn

Released Monday, 9th May 2022
Good episode? Give it some love!
13. Apeldoorn

13. Apeldoorn

13. Apeldoorn

13. Apeldoorn

Monday, 9th May 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

In editie 13 van jullie eigen podcast, Een Pod-je Sociaal, weer van alles aan lichtvoetige én diepgravende items. Waardoor je jouw collega’s in andere regio’s, en hun werk, beter leert kennen. Deze keer Apeldoorn. Jeugdbeschermer in opleiding Mark van Bezooijen staat aan de drukbezette koffieautomaat en beantwoordt drie diepzinnige vragen. Jeugdreclasseerder Lotte Koekoek en jeugdbeschermer Anne-Wil Goedvolk delen Hete brij en aan Backofficemedewerker Anita Barink vraag ik wat ze allemaal doet. Jeugdbeschermer Willeke van Laarvoort rijdt weliswaar zonder mij naar huis, maar ik heb haar tijdens deze rit wel aan de lijn. Veel luisterplezier!

Jouw podcast?
Jazeker! Een Pod-je Sociaal is helemaal van jullie! En dus...  Weet je een liedje voor de Spotify-lijst ‘De Lijst’ die bij deze podcast hoort? Weet je een nieuwe rubriek of collega’s die De Tegel verdienen? Is er een bijzondere plek op jouw kantoor of werk je zelf op een bijzondere plek? Laat het weten en mail! Zit je zelf met een onderwerp of vraagstuk dat móet worden besproken in de Hete brij? Laat het weten en we benutten de podcast ervoor. Maak deze podcast mee! En kom veel meer van je collega’s en elkaars werk te weten.

Muziek!
Alle muziek die jullie zelf bij deze podcast kiezen, vind je in deze Spotify-lijst! Wil je er een liedje voor aandragen? Leuk! Mail Eelco: [email protected]

Contact
Voor alle suggesties mail Eelco Visser: [email protected].

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features