Podchaser Logo
Home
MIN VENINDE LYVER

MIN VENINDE LYVER

Released Saturday, 18th May 2024
Good episode? Give it some love!
MIN VENINDE LYVER

MIN VENINDE LYVER

MIN VENINDE LYVER

MIN VENINDE LYVER

Saturday, 18th May 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

“Lige så snart jeg sad overfor hende og konfronterede hende, kunne hun få mig overbevist om, at det var mig, der havde misforstået ALT,” siger Ida-Sophia om en veninde, hun havde, der løj så meget, at hun begyndte at tro, at det var hendes egen virkelighed, der var den falske.

I dagens afsnit taler vi om løgne i venskaber. For lytteren har en veninde, der lyver og aldrig vil indrømme det, ligegyldigt om hun så bliver tager på fersk gerning. Vi taler om vores egne løgne, hvad vi lyver om, og hvordan man skal lyve, hvis man endelig skal. Vi taler om, hvordan vi selv har håndteret venner, der gennem årene har løjet for os, og hvordan det sjældent er løgnen i sig selv, der egentlig er problemet - men mere konsekvensen, at man mister tilliden og selv føler sig for utryg til at åbne op og være sårbar i venskabet.

Vi får også vendt, om man må lyve, hvis man sidder to mennesker, og den anden spørger, om man har pruttet. Og så snakker vi superkræfter i venindebogen og finder ud af, at det faktisk er lidt kikset at flyve.
 
Dagens afsnit er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Toyota, og vi skiftes til at hente hinanden og køre hen til studiet sammen i forskellige el-biler.

Hvis du har et venskabsspørgsmål du gerne vil have hjælp med i podcasten, så skriv til [email protected]

Værter: Maria Jencel og Ida-Sophia
Produktion og klip: Cecilie Wortziger og Mathilde Cortese Retsbo
Lyddesign: Peter Sejersbøl
Grafik: Mia McCaul

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features